qoop.nl - de grootste veilingsite voor verzamelaars

 
Ga naar artikel
Uitgebreid Zoeken
klik en registreer je
Qoop.nl, de grootste veilingsite voor verzamelaars   7 Jun 2020 10:13 uur
Inloggen
INLOGGEN
Wachtwoord kwijt?
WACHTWOORD KWIJT?
 

alle PowerSellers
alle Rubrieken
alle qoopShops
 
 

Veel gestelde vragen

Het lukt mij niet om een foto te plaatsen

Als je een foto bij een veiling hebt geplaatst en er verschijnt slechts een thumbnail, maar geen foto op waar formaat bij het aanklikken daarvan, dan is de bestandsgrootte van origineel te groot geweest. Foto’s op qoop.nl kunnen maximaal 100Kb zijn. Verschijnt er ook geen thumbnail, dan is er iets fout met het formaat of de naam van het plaatje. Alleen foto’s van het formaat JPG, GIF of PNG worden geplaatst. Let er verder op dat de naam van de foto geen spaties en leestekens bevat. Alleen de punt voor de extensie is toegestaan: bijvoorbeeld .jpg, of .gif.

Vaak voorkomende problemen

Probleem Als ik bij de kavel kijk zie ik alleen een fototoestel. Als ik op dit fototoestel klik krijg ik wel de originele foto te zien.
Oorzaak De foto die je opgestuurd hebt voldoet niet geheel aan de specificaties. Daarom kan onze software geen miniatuur van je foto maken. Een mogelijke oplossing is om het origineel in een tekenprogramma te openen en direct weer te bewaren.

Probleem Als ik bij de kavel kijk zie ik een miniatuur van mijn foto, maar door erop te klikken krijg ik geen uitvergroting.
Oorzaak Het origineel was groter dan 100KB. Onze software verwijderd deze foto dan automatisch, maar maakt er eerst wel een miniatuur van. De enige oplossing is door het origineel kleiner te maken.

Trefoorden: afbeeldingen, foto, geen foto, geen afbeelding.


Wordt jouw vraag niet beantwoord bij de veel gestelde vragen? Vraag het aan de helpdesk
ansichtkaarten verzamelen, munten, boeken, postzegel verzameling kinderkaarten kopen verkopen