qoop.nl - de grootste veilingsite voor verzamelaars

 
Ga naar artikel
Uitgebreid Zoeken
klik en registreer je
Qoop.nl, de grootste veilingsite voor verzamelaars  31 Mar 2020 08:28 uur
Inloggen
INLOGGEN
Wachtwoord kwijt?
WACHTWOORD KWIJT?
Inschrijven
SCHRIJF JE IN
 

alle PowerSellers
alle Rubrieken
alle qoopShops
 
 

De Sportcanon geschreven door Bart Jungmann Nieuw (13238894)

Afbeelding #4


Mail een vriend:
STARTPRIJS:EURO 5.50 bied op dit artikel
Geen gereserveerde prijs
qoopNu! PRIJS:qoopNu! is niet meer mogelijk
BIEDINGEN:0
AANTAL:1
LOCATIE:HOLTHEME, 7787EG, Nederland
START DATUM: 2 Feb 10:25
EIND DATUM: 1 Mar 10:25
Verkoper VERKOPER:
Stel deze gebruiker een vraag jogaas (670) Bekijk veilingen van deze gebruiker Bekijk reacties op deze gebruiker Geen qoopShop van deze gebruiker Bekijk de qoop CV van deze gebruiker

Klik voor alle veilingen van deze gebruiker
Hooste bieder HOOGSTE
BIEDER:
nog niet geboden.
Lees de koop tips


GETOOND:4 keer
DELEN:
 
Beschrijving De Sportcanon geschreven door Bart Jungmann Nieuw
De Sportcanon geschreven door Bart Jungmann Nieuw boek

De sportcanon neemt u mee op een reis door de vaderlandse sportgeschiedenis vanaf 1889-2010. Met een vooruitblik naar de Olympische Spelen van 2028

Van de ijsbaan van Jaap Eden, naar het schaakbord van Max Euwe, langs de voetbalvelden van Johan Cruijff, naar de Olympische arena van Rie Mastenbroek, Fanny Blankers Koen, Anton Geesink, Inge de Bruin en Pieter van den Hoogenband, tot het Parijs van Joop Zoetemelk en het Wimbledon van Richard Krajicek en veel meer plekken waar geschiedenis werd geschreven. De sportcanon: een fascinerend overzicht van de geschiedenis van de sport in Nederland.

Sportjournalist Bart Jungmann besloot op een goede dag dat er een sportcanon moest komen. Hij riep een commissie van wijzen bijeen die zou bepalen welke onderwerpen belicht moesten worden. Samen met Marije Randewijk en de sportredactie van de Volkskrant maakte hij De sportcanon.De sportcanon neemt u mee op een reis door de vaderlandse sportgeschiedenis. Van de ijsbaan van Jaap Eden, naar het schaakbord van Max Euwe, langs de voetbalvelden van Johan Cruijff, naar de Olympische arena van Rie Mastenbroek, Fanny Blankers Koen, Anton Geesink, Inge de Bruin en Pieter van den Hoogenband, tot het Parijs van Joop Zoetemelk en het Wimbledon van Richard Krajicek en veel meer plekken waar geschiedenis werd geschreven. De sportcanon: een fascinerend overzicht van de geschiedenis van de sport in Nederland. 

Sportjournalist Bart Jungmann besloot op een goede dag dat er een sportcanon moest komen. Hij riep een commissie van wijzen bijeen die zou bepalen welke onderwerpen belicht moesten worden. Samen met Marije Randewijk en de sportredactie van de Volkskrant maakte hij De sportcanon.Recensie(s)De Nederlandse sportgeschiedenis kent talrijke hoogtepunten. Deze zijn in de Nederlandse sportcanon formidabel beschreven door bijna vijfentwintig top (sport)journalisten, veelal van de Volkskant. Een commissie bepaalde de keuze van de hoogtepunten, de journalisten schreven de achtergrondverhalen, interviews en reconstructies. Samen met de onvermijdelijke ‘top tien’ lijstjes is het een fascinerend overzicht van de historie van onze sport geworden. De verhalen zijn hoogstaand en brengen oude sporters en gebeurtenissen tot leven. De prachtige oude (zwart-wit)sportfoto’s maken het boek compleet. Alle hoogtepunten komen aan bod in een prachtige reis door het verleden: wielrennen, tennis, voetbal, judo, Olympische Spelen, zwemmen, volleybal en helden als Joop Zoetemelk, Johan Cruijff en Rie Mastenbroek. Op het omslag de helden van toen en nu.


Nieuw gebonden boek 445 blz Boordevol met fotos


Splinternieuw , zie afbeelding, mooi boek

zie de afbeeldingen ,

Verzendkosten voor koper of ophalenzie meer advertenties boeken , ook sport en regionale oorlogsboeken , oorlog (regionaal) en (regionale) geschiedenis.
_

Staat van dit object: nvt
Koper betaalt verzendkosten
 
Neem contact op met de verkoper als je vragen hebt over dit artikel

Om in contact te komen met de verkoper, klik je op de naam. Hiervoor moet je ingelogd zijn of er wordt gevraagd in te loggen.

Nog niet ingeschreven bij qoop.nl? schrijf je gratis in.

 

Bieden op De Sportcanon geschreven door Bart Jungmann Nieuw
Bieden op 'De Sportcanon geschreven door Bart Jungmann Nieuw' is niet mogelijk.
Deze veiling eindigde op 1 Mar 10:25

Biedoverzicht De Sportcanon geschreven door Bart Jungmann Nieuw
Er is op dit artikel (nog) niet geboden.
Wees de eerste en maak extra kans het artikel te kopen geef je maximale bod of koop het artikel direct met qoopNU (indien mogelijk).

Biedingen via de veiling zijn bindend (let op de eventuele gereserveerde prijs).

ansichtkaarten verzamelen, munten, boeken, postzegel verzameling kinderkaarten kopen verkopen