qoop.nl - de grootste veilingsite voor verzamelaars

 
Ga naar artikel
Uitgebreid Zoeken
klik en registreer je
Qoop.nl, de grootste veilingsite voor verzamelaars  12 Jul 2020 20:37 uur
Inloggen
INLOGGEN
Wachtwoord kwijt?
WACHTWOORD KWIJT?
 

alle PowerSellers
alle Rubrieken
alle qoopShops
 
 

Zo handel je veilig en verstandig op qoop.nl:

Brochure met tips voor veilig handelen in samenwerking met Digibewust
In samenwerking met Digibewust is een brochure opgesteld met tips voor veilig handelen,
klik hier
om de brochure te downloaden.
 
Lees goed en stel vragen
Voordat je een bod uitbrengt of direct koopt via qoopNu moet je de titel en omschrijving van het artikel goed lezen. Staat alle informatie erin die je wilt hebben? Bekijk ook de afbeelding. Wie betaalt de verzendkosten? Hoe kun je betalen? Als je vragen niet beantwoord zijn neem dan gerust contact op met de verkoper. Dit doe je door op de naam van de verkoper te klikken. Je krijgt dan een schermpje te zien waarin je je vraag kunt stellen en vervolgens versturen.
 
Feedback geeft waardevolle informatie
Hoe hebben andere kopers en verkopers het handelen met de verkoper ervaren? Klik op de naam van de verkoper en zie het feedback profiel en lees de ervaringen.
 
Wat is het artikel waard?
Je kunt op zoek gaan naar soortgelijke artikelen om de waarde in te schatten. Vraag het aan anderen of zoek het op.
 
Wil je bieden of direct kopen?
Veel verkopers hebben de mogelijkheid om via qoopNu direct te kopen. Bepaal voor jezelf of je wilt gaan bieden of de zekerheid wilt hebben via qoopNu en bereid bent de qoopNu prijs te betalen. Ga je bieden bepaal dan je maximale bod en ga hier niet overheen. Je kunt direct je maximale bod ingeven, dit noemen we Proxybod. Het systeem biedt dan automatisch voor je tot je maximale bod. Zo blijf je de hoogste bieder totdat je maximale bod is bereikt. Andere gebruikers zien jouw Proxybod niet, je kunt je bod altijd tussentijds aanpassen.
 
Bied serieus, je bod en qoopNu is een contract
Breng geen biedingen uit voor de grap. Biedingen en qoopNu acties zijn bindend. Dit betekent dat je verplicht bent het artikel te kopen en de verkoper is veplicht te leveren als blijkt dat je de hoogtse bieder bent. Hierbij is het wel belangrijk dat minimaal de gereserveerde prijs is geboden.
 
Controleer je persoonlijke instellingen
Alle belangrijke informatie over het biedproces verloopt via e-mail. Zorg ervoor dat je e-mailadres correct is voordat je gaat bieden. Dit controleer je op je persoonlijke pagina.

Kijken Bieden of direct kopen Verkopen

Op qoop.nl ontmoeten kopers en verkopers elkaar. Snuffel rond op qoop.nl en vind wat je zoekt. Het feedback systeem van qoop.nl laat je de waarderingen zien van andere kopers over de verkoper. Zo krijg je een beeld van de betrouwbaarheid.

Je kunt ook altijd contact opnemen met de verkoper om vragen te stellen.

Ervaar de spanning van het kopen. Geef je maximale bod en laat qoop.nl automatisch voor je bieden. Wil je niet wachten tot het eind van de veiling? Koop direct via de speciale qoopNu functie.

Om te kunnen bieden of direct te kopen moet je inloggen of je eerst inschrijven.

Kies de categorie waar je je artikel wilt plaatsen. Omschrijf het artikel en voeg een foto toe. Bepaal de prijs en de looptijd van je veiling. Vanaf nu kunnen de bezoekers bieden of direct kopen via qoopNu. Het verloop houdt qoop.nl voor je bij op je persoonlijke pagina. Zo makkelijk is het.

Om te kunnen verkopen moet je inloggen of je eerst inschrijven.

VEILIG, GEMAKKELIJK & LEUK!

ansichtkaarten verzamelen, munten, boeken, postzegel verzameling kinderkaarten kopen verkopen